Concert Parkway Drive la Romexpo

Parkway Drive canta in Romania pe 29 iunie la Romexpo in aer liber. Invitati sunt americanii de la Chelsea Grin.

Parkway Drive vin din Australia si canta de 20 de ani fiind una dintre cele mai apreciate trupe de metal din lume. Numele formatiei provine de la numele strazii unde artistii faceau repetitii.
Influentati de nume mari ale scenei internationale, precum Slayer, Iron Maiden sau Rage Against the Machine, australienii si-au pus propria amprenta asupra muzicii demonstrand acest lucru prin lansarea a sapte materiale de studio care au ajuns in topurile din intreaga lume.
Cel mai recent album intitulat ‘Darker Still’ a fost oferit fanilor anul trecut pe 9 Septembrie fiind bine primit atat de public cat si de critici. Turneele trupei sunt mereu sold out in jurul lumii.
Parkway Drive continua sub aceeasi formula din 2006, cand s-a alaturat trupei bassistul Jia ‘Pie’ O’Connor. Ceilalti membrii sunt aceiasi inca de la inceputurile activitatii din 2003.
Chelsea Grin vin din Statele Unite, din Salt Lake City si activeaza din 2007, timp in care au lansat sase materiale de studio. Cu toate ca este una dintre cele mai cunoscute formatii de deathcore, in muzica Chealse Grin se pot identifica si influente de doom sau black metal si pe alocuri chiar de symphonic. Printre formatiile care i-au influentat se numara Slayer, A Perfect Circle, Whitechapel sau Emmure.
Urmeaza un nou material discografic, intitulat Suffer in Heaven care va fi lansat pe 17 Martie anul acesta. Albumul va fi continuarea precedentului, ‘Suffer in Hell’, cele doua discuri fiind defapt un dublu album.
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
– WILD EYES (A) – fara loc in fata scenei – 299 lei earlybird (primele 200) de bilete, 329 de lei in presale si 350 de lei la intrare
– VICE GRIP (B) – fara loc, in spatele categoriei A – 259 lei earlybird (primele 200 de bilete), 279 de lei in presale si 300 de lei la intrare
– THE VOID (C) – fara loc, in spatele categoriei B – 179 de lei earlybird (primele 200 de bilete), 199 lei in presale si 250 de lei la intrare
– PREMIUM – 499 lei – Pe platforma la inaltime aproape de scena, cu bar si acces separat.
Posesorii de bilete PREMIUM au acces in toate categoriile de bilete.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet.
Se pun in vanzare in 9500 de bilete – cate 3000 de fiecare categorie si 500 la categoria Premium
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
sursa: comunicate de presă