Vești din Cărturești 🎄

Pregătiri de vacanță: 📚 🎄 ☕ ❄️
Probleme cu afișarea? Deschide online

Decembrie adună speranțe cât pentru un an întreg în aburii zăpezii de început. Ne aflăm din nou în pragul iernii ademenitoare, cu mirosul ei de frig și de ceai, cu bucuria vacanței și a Crăciunului. Și cu toate cărțile care scutură nerăbdătoare din pagini așteptând zilele lungi de lectură. 

Iată ce vești aduce iarna la Cărturești:

🎄 Târgul Cărtureștilor, locul de pornire spre tărâmul celor mai inspirate cadouri, vă așteaptă online și în librării. Iar pentru pasionații de obiecte speciale, meșterite cu drag și imaginație, am deschis pe carturesti.ro un târg de design românesc.

✍️Am selectat cei patru beneficiari ai Burselor și rezidențelor de creație literară Fundația Cărturești în parteneriat cu Asociația Maria și Pro Patrimonio. Cărțile lor vă așteaptă într-un raft special pe carturesti.ro.

💥 George Roșu revine în Cărturești cu o nouă colecție de carnete care vor testa umorul celor din jur. De găsit online și în librării. Și de făcut cadou, neapărat.

🎁 Pentru că împreună am realizat lucruri minunate, la aniversarea de 20 de ani, vă invităm să susținem împreună Asociația Pirita Children. Te poți alătura demersului nostru, prin donații în contul Galantom, aici.

📚 La Vaslui s-a deschis Hiccup Bookshop, o librărie parteneră micuță, dar foarte primitoare. La cât mai mulți cititori!

🌍 O nouă selecție Browser Cărturești: De citit. De văzut. De ascultat.

Ordinea alfabetică garanta dezordinea cromatică a cotoarelor, culorile se întunecau cu o viteză constantă. Se însera mai devreme în librărie decât afară, pe cer. Umbra creștea începând din interiorul cărților, ceață de intrigi care nu făceau decât să se supună, mister obscur de personaje sau forme.
– Jose Luis Peixoto,  Autobiografia (traducere de Simina Popa)
Ești în Cărturești și vrei să trimiți din librărie cadouri către cei dragi?
Livrăm în aceeași zi [15 lei] sau în 2-3 zile lucrătoare [9,5 lei]. Află toate detaliile aici.
CĂRȚI DE DAT ÎN DAR
Albume de artă, cărți de bucate, romane care te țin cu sufletul la gură – oricare dintre ele poate fi cadoul perfect de așezat sub brad. În plus, spiridușii din Cărturești te ajută cu 20% reducere în decembrie și împachetare gratuită dacă ai Buletinul de Cărturești la tine.
CALENDARE PENTRU UN AN MAI BUN

Începe anul nou mai organizat și mai încrezător! Un motiv în plus s-o faci: toate calendarele din librărie au reducere de 20% pentru cititorii cu Buletin de Cărturești.

THE JOY OF BOOKS

Cauți un cadou de Secret Santa sau o carte pentru lista ta de lecturi în engleză? Alege din selecția specială pentru cititorii cu Buletin de Cărturești: The Lying Life of Adults, de Elena Ferrante, Three Women, de Lisa Taddeo,  Figuring out The Past și multe altele te așteaptă la raft.

Pune-ți punctele de fidelitate la treabă! E atât de simplu:
✔️ Alegi evenimentul sau pachetul preferat și îl activezi cu punctele de fidelitate în aplicația mobilă sau pe buletindecarturesti.ro/beneficii
✔️ Primești pe e-mail toate detaliile necesare
✔️ Te bucuri de o experiență de neuitat
FELICITARE DIGITALĂ DE SĂRBĂTORI

Dăruiește-le celor dragi o imagine frumoasă de Sărbători! Ilustrată de artista Georgiana Chițac, felicitarea Cărturești poate pleca online către cei dragi sau poate fi printată și adăugată în cadourile pe care le pregătești. Detalii aici 

ABONAMENT LUNAR LA TIFF UNLIMITED

TIFF Unlimited e cinema-ul tău alternativ de acasă, cu filme independente, premiate, semnate de cineaști care te provoacă și te inspiră. Dacă ești părinte sau lucrezi cu cei mici, pe unlimited.tiff.ro ai EducaTIFF online, o selecție de filme pentru copii și adolescenți. Detalii aici 

ABONAMENT DIGITAL REVISTA PSYCHOLOGIES

Alege abonamentul digital şi ai acces la conţinutul revistei Psychologies, ediţia noiembrie-decembrie, via email. Noul număr te invită să îţi regăseşti şi să îţi vindeci copilul interior, să descoperi cum funcţionezi într-o relaţie şi să identifici care sunt stilurile tale de ataşament sau tipul de personalitate, folosind tehnica eneagramei.  Detalii aici 

CURS ONLINE: CUM ALEG UN VIN BUN?

Fundația Calea Victoriei te invită la un curs online, live, interactiv, despre vinuri, în care vei primi o grămadă de scurtături şi idei despre cum să alegi un vin bun, oriunde ai fi în această lume.
Detalii aici 

ÎN IAȘI: CHRISTMAS BOX GLAZURAI

Glazurai te bucură cu o lădiță plină de arome dulci: conține câte o punguță din fiecare sortiment de biscuți vegani, biscuiți cu unt de la Glazurai, un chec vegan cu cocos, o cutie cu trei eclere și o sticlă de vin de desert. Răsfață-te cu momente dulci, ca într-un carusel al gusturilor de Crăciun. Detalii aici 

PALATUL CULTURII DIN IAȘI

Descoperă legendarul Palat al Culturii din Iași și fă o vizită culturală inedită, prin sutele de camere pe care le are. Află despre legendele și miturile care atrag în fiecare zi turiști din toate colțurile țării. Detalii aici 

sursa: comunicate de presă