Doua Lumi: Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica

Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica - Doua lumiLuni 24 iunie 2019 la Teatrul National din BUCURESTI, ora 20.00 Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica – “Doua Lumi” – se reunesc dupa 15 ani de colaborare intr-un concert extraordinar, unic, care aduce pe aceeasi scena emotia cantecului aromanilor macedoneni si energia unui mit – Ovidiu Lipan Tandarica, venit din lumea muzicii rock.

“Doua lumi” pline de emotie, de suflet si energie, de la baladele romanesti interpretate in premiera de Stelu Enache, la muzica din zona balcanilor si interventiile unice si rafinate ale invitatilor speciali.

“Doua lumi” se intalnesc din nou pe scena, intr-un spectacol de gala la Teatrul National din Bucuresti. Aranjamentele muzicale ale concertului pun in valoare genurile muzicale care se intrepatrund, aducand un suflu nou muzicii si prin particparea invitatilor extraordinari : pianistul de jazz Marius Vernescu, laureat la Montreux, Marius Mihalache si Marius Gagiu (Mandela) – flaut si caval.

Va fi lansat albumul “Celnic” cu 6 piese romanesti si sase piese aromane, creatii proprii la fuziunea dintre “Doua Lumi”.
Stelu Enache va interpreta in premiera baladele “Ma luai luai” si “Ioane Ioane” dar nu vor lipsi hiturile cunsocute Bachita, Natalis, Margareta sau Trandafir la firida mea.

Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica au cantat impreuna in mai multe formule de spectacol de-a lungul a 15 ani de colaborare. Stelu Enache s-a lansat acum 15 ani venind din muzica folk, ca promoter al muzicii aromane si apropiindu-se tot mai mult de baladele romanesti si de acea comuniune unica intre cele “Doua Lumi”. Ovidiu Lipan Tandarica a lansat proiectul cu Stelu Enache dupa o cariera spectaculoasa in muzica rock, intr-un moment in care a inteles ca muzica romanesca poate evolua prin influente de suflet, emotie si muzicalitate din zona aromana sau balcanica.

Dupa diverse formule de spectacol de pana acum, formula completa vine, cu noutati si energie, la Teatrul National Bucuresti, in 24 iunie 2019 de la ora 20.00.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.