David Ellefson (Megadeth) – la Hard Rock Cafe Bucharest

Basistul Megadeth, David Ellefson vine la Bucuresti pe 17 martie in Hard Rock Cafe pentru o seara intima alturi de prietenii sai: VOI. Vom avea parte de un masterclass pentru fanii chitarei bass, de multe povesti din cariera sa si de un meet and greet cu poze complet gratuit. 

Legenda zice ca David va sustine si un concert cu cateva piese celebre alaturi de o trupa locala. Sa vedem :)

David Ellefson este unul dintre cei mai importanti basisti ai scenei metal internationale. Alaturi de Dave Mustaine a pus bazele formatiei Megadeth, una din trupele din careul de asi Big Four. De-a lungul carierei sale a colaborat cu multi alti artisti sau formatii precum Soulfly, Ministry, Gus G. sau supergrupul Metal Allegiance.

David e cunoscut ca fiind unul dintre artistii scenei metal care este un crestin devotat, primul sau contact cu muzica fiind prin intermediul bisericii, acesta invatand sa cante la orga mamei sale care canta in corul Bisericii Luterane.00000049653-2e58-800x800-n-6b30eb85

Masterclass cu David Ellefson este, dupa cum spune si artistul ‘a basstory’, o poveste care ne va plimba prin toate riffurile si liniile de bass care l-au facut celebru pe castigatorul premiului Grammy pentru Best Metal Performance. David Ellefson este unul dintre personalitatile importante ale muzicii secolului trecut, dar care continua sa isi puna amprenta asupra metalului actual, prin zecile de artisti care au fost, sunt si vor fi influentati de basistul Megadeth.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.Biletele au urmatoarele preturi:

– VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

– Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala

– Fara loc: 49 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artitii tai preferai i sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care ii reamintesc de legendele muzicii i calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

sursa: comunicate de presa