Arthur va deschide concertul celebrului chitarist Joe Satriani

Pe 25 iulie celebrul chitarist Joe Satriani revine la Bucuresti la Arenele Romane in cadrul turneului „What Happens Next Tour”!

Concertul va fi deschis de una dintre revelatiile industriei muzicale romanesti, ARTHUR. Proiectul s-a fondat dupa ce trupa Interzis si-a incetat activitatea de peste 10 ani, incununata de de doua albume scoase la A&A Records, atunci cand chitaristul Eugen Arthur a hotarat sa porneasca o cariera solo.

De la infiintarea pana in prezent, ARTHUR  fost selectat sa cante in deschiderea concertului Jan Akkerman (Hard Rock Cafe Bucuresti, august 2015), a trupei germane Accept (Arenele Romane – Bucuresti, decembrie 2015) si a concertului Cargo (Arenele Romane, martie 2016), avand si participari la festivaluri importante de rock din Romania, ca Metalhead Meeting 2015 si 2016Posada Rock 2015Folk You 2016 – Vama Veche sau Galele Folk You  – Bucuresti 2016).

In decembrie 2017, Arthur a lansat albumul de debut „Every Now And Then”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

– presale1 : 239 Lei categoria A, 145 Lei categoria B, 85 Lei categoria C pana pe 24 iunie

 presale 2: 249 Lei categoria A, 159 Lei categoria B, 89 Lei categoria C pana pe 24 iulie

– la intrare: 260 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Cumparati-va bilete din timp, cel mai recent show al artistului in Romania a fost SOLD OUT!

Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Concertul are loc in aer liber ! Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert.

Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Arenele Romane – Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti

Un eveniment BestMusic Live Concerts si METALHEAD recomandat de ROCK FM

sursa: comunicate de presă