Loreen câștigă Eurovision Song Contest 2023 cu piesa „Tattoo”, devenind al doilea artist din istoria concursului cu doua victorii

Link YouTube
Loreen câștigă Eurovision Song Contest 2023 cu piesa „Tattoo”, devenind al doilea artist din istoria concursului cu doua victorii

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/TattooPR

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=BE2Fj0W4jP4

Loreen scrie istorie la Eurovision Song Contest ca prima interpretă feminină și doar a doua persoană care a câștigat competiția de două ori. Favorita concursului Eurovision, Loreen, a luat acasă trofeul de anul acesta cu piesa „Tattoo”.

Loreen a reușit să impresioneze publicul și juriul din întreaga Europă cu vocea sa și prestația scenică captivantă.

Într-o seară plină de emoții și de talente extraordinare, Loreen a dominat scena Eurovision 2023, demonstrând încă o dată de ce este considerată una dintre cele mai talentate artiste contemporane. Piesa „Tattoo” a reușit să depăşească granițele muzicale, captivând inimile ascultătorilor cu versurile sale profunde și puternice, însoțite de o interpretare vocală sinceră și emoționantă.

Loreen, care a câștigat în 2012 Eurovision cu melodia „Euphoria”, a reușit să ofere o nouă capodoperă muzicală cu „Tattoo”. Această victorie confirmă talentul și carisma sa remarcabilă, iar Loreen devine acum al doilea artist din istoria concursului care a reușit să câștige de două ori acest concurs, dupa Johnny Logan (1980, 1987).

Loreen a captivat publicul și a transmis o emoție puternică în timpul interpretării sale. Piesa „Tattoo” a fost o alegere perfectă pentru a transmite un mesaj profund și universal, iar publicul a răspuns cu entuziasm și susținere necondiționată.

Stream / Download
Facebook
Twitter
Link
Website
Pinterest
YouTube
Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume.
La Universal Music Group, existăm pentru a modela cultura prin puterea artei. UMG este liderul mondial în divertismentul bazat pe muzică, cu o gamă largă de companii angajate în muzică înregistrată, editare muzicală, merchandising și conținut audiovizual. Dispunând de cel mai cuprinzător catalog de înregistrări și melodii din fiecare gen muzical, UMG identifică și dezvoltă artiști și produce și distribuie cea mai apreciată muzica din lume. Angajat în domeniul artei, inovației și antreprenoriatului, UMG promovează dezvoltarea de servicii, platforme și modele de afaceri pentru a lărgi oportunitățile artistice și comerciale pentru artiștii noștri și pentru a crea noi experiențe pentru fani. Pentru mai multe informații despre Universal Music Group N.V., vizitați www.universalmusic.com

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata in urma cu 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.

sursa: comunicate de presă